Diensten

Minderhoud-Techniek is gespecialiseerd in het uitvoeren van scheepsreparaties en de dienstverlening hieromheen. Het gaat dan met name om reparaties boven de waterlijn en aan de installaties van de schepen. Hierbij moet worden gedacht aan het leveren, demonteren en monteren van generatoren, het leveren en repareren van lieren, het repareren en vervangen van leidingwerk, het maken en verzwaren van constructies in de machinekamer.

In onze constructiewerkplaats worden uiteenlopende projecten gemaakt. Dit kan zijn een staalconstructie zoals bijvoorbeeld een fundatie voor een hijskraan, zeef of andere machines, reparatie van bijvoorbeeld bakken, grijpers e.d., het maken van constructies voor zeevasten. Daarnaast voeren wij ook reparaties uit aan verschillende constructiewerken.
Voor laswerkzaamheden hebben wij de beschikking over gecertificeerde lassers.

Ons bedrijf is gespecialiseerd in industriële reparaties en dienstverlening. Op dit gebied verzorgen wij bijvoorbeeld reparaties aan technische installaties, en dan met name hydraulisch, mechanisch en constructie technisch.

Bij technische installaties moet worden gedacht aan koel- en vriesinstallaties op schepen, installaties voor het lossen van schepen en vrachtwagens, hydraulische installaties bijvoorbeeld voor het heffen van schuiven in waterkeerringen en installaties die gebruikt worden voor compostering. Daarnaast kunnen wij deze installaties ook ontwerpen voor verschillende toepassingen.

De dienstverlening betreft het aanbieden van een full-servicepakket. Hieronder verstaan wij bijvoorbeeld het verzorgen van leveringen en transporten, het verzorgen van hijswerkzaamheden etc. Wanneer er een werk uitgevoerd moet worden regelen wij dit volledig, ook de zaken die niet direct in ons leveringspakket zitten.

Wij zijn al jaren actief in deze branche en begrijpen als geen ander het belang van flexibiliteit en adequaat reageren. Indien nodig kunt u ook buiten de reguliere uren of in het weekend onze hulp inroepen.
Wij beschikken over een vaste ploeg vakkundige werknemers, die exact weten wat er van hen wordt verwacht. Wij hebben in ons magazijn veel materialen op voorraad liggen, waardoor wij snel kunnen handelen. Ook RVS. Dit kan overigens ook door ons verder verwerkt worden.

Heeft u interesse in onze diensten?